Computer reparatie Zoetermeer

Computer reparatie nodig in Zoetermeer? Bel 06-30985409 en wij komen uw computer repareren bij u op locatie in Zoetermeer! Iedere dag bereikbaar, ook in het weekend. Ook voor problemen met uw smartphone, tablet, printer of laptop kunt u onze monteurs raadplegen.

Computer reparatie aan huis in Zoetermeer

Wilt u geen onnodige risico’s nemen met het zelf vervoeren van uw computer? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom komen de monteurs van ImakeIT bij u thuis of op kantoor om u te helpen met uw computer problemen. Of het nu om een onderhoudsbeurt of een reparatie gaat, wij zijn slechts één telefoontje bij u vandaan.

 • Snel ter plaatse,
 • Computer reparatie aan huis,
 • Ervaren IT-monteurs.

De reparaties op locatie zijn snel en makkelijk voor u, maar brengt u het apparaat liever bij ons langs dan mag dat natuurlijk ook. Als de computer, laptop of tablet ‘s ochtends gebracht wordt, repareren wij het dezelfde dag nog!

Afspraak maken voor reparatie > 

Service contract

Een goed onderhouden laptop of computer is sneller, veiliger en gaat langer mee. Het regelmatig uitvoeren van updates en controleren op virussen zal ervoor zorgen dat u minder reparaties nodig zult hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid van een servicecontract. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het periodiek onderhoud van uw laptop of computer en geniet u van de vele voordelen. Met een servicecontract van ImakeIT kunt u rekenen op:

 • Al het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in het abonnement,
 • Storingshulp binnen één uur ter plaatse,
 • Onbeperkt telefonisch hulp op afstand,
 • Geen voorrijkosten bij reparatie op locatie,
 • Back-ups van uw data en email,
 • Vervangende apparatuur beschikbaar,
 • Periodiek onderhoud en controle,
 • Anti-virus.

Laptop met onderhoud kopen

Toe aan een nieuwe laptop? Ook die vindt u bij ImakeIT. Ons assortiment aan zakelijke laptops, laptops voor thuisgebruik, accessoires, desktops en verschillende producten van Apple biedt voor ieder doel een oplossing. We adviseren u graag in de keuze die het beste bij uw gebruik past. Na aankoop onderhouden wij uw apparaat graag. Hiervoor sluit u een servicecontract af. Uw apparaat krijgt dan periodiek onderhoud en wanneer er iets vastloopt of stuk gaat repareren wij het weer. Heeft u al een service contract bij ImakeIT? Dan krijgt u 10% korting op de aankoop van een nieuw apparaat.

Producten > 

Wachtwoordbeheer

Behalve onderhoud en reparaties kunnen we u ook helpen met een stukje veiligheid. Bij veel websites is het tegenwoordig nodig om in te loggen. Het is uiteraard niet slim om bij iedere website hetzelfde wachtwoord te gebruiken, want als er dan één ontsleuteld is, kunnen ze overal in. Maar het onthouden van al die verschillende wachtwoorden en inlogcodes is soms nog een hele opgave. ImakeIT heeft daar een veilige slimme oplossing voor: een digitale wachtwoordkluis. Hierin kunt u veilig verschillende wachtwoorden opslaan. Naast de digitale kluis ontvangt u ook een usb stick en een document met de gegevens. Eens per jaar controleren we de gegevens. ImakeIT zorgt dat uw wachtwoorden veilig én overzichtelijk zijn.

Meer over digitale veiligheid > 

computer reparatie gouda