monteur aan huis agenda

Agenda voor Monteur aan huis als abonnementhouder

Als abonnementhouder kunt u met deze agenda een afspraak rechtstreeks in de agenda van de monteur zetten. Kies een datum en tijd die u goed uitkomen en vul uw informatie in. Na acceptatie ontvangt u een email ter bevestiging van de gemaakte afspraak. Dit bezoek valt onder het abonnement dat u bij ons afneemt. Er zijn dan geen kosten aan verbonden.

Monteur aan huis zonder abonnement

Ook zonder abonnement kunt u met deze agenda een afspraak rechtstreeks in de agenda van onze monteurs zetten. We kunnen binnen een uur bij u zijn en repareren bij u thuis dus geen gesleep met apparatuur. De kosten zijn € 7,50 voorrijkosten plus € 29,00 ex btw per uur. U kunt direct per pin betalen, wel zo makkelijk.

Meer informatie > Abonnement aanvragen >

De ICTer voor ondernemers en ZZpers

Ook ondernemers en ZZPers kunnen met deze agenda rechtstreeks een afspraak in de agenda van onze ICT Monteurs zetten. We kunnen uiterlijk binnen 1 uur bij u aanwezig zijn! We repareren snel en vakkundig bij u op kantoor. De kosten zijn € 12,50 voorrijkosten plus € 49,95 ex btw per uur. U wordt gefactureerd met 14 dagen betalingstermijn.

Kies een datum:
Kalender word geladen......
- open
 
- Geboekt
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

kies tijdblok

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Details

captcha