Computer Reparatie Gouda

Problemen met uw computer of laptop? Wij repareren computers, laptops, tablets, printers en smartphones aan huis in Gouda en omgeving! Brengt u het apparaat liever langs bij ons in Waddinxveen? Dat mag natuurlijk ook, wij zorgen ervoor dat uw computer dezelfde dag nog gerepareerd wordt.

Computer reparatie bij u thuis

Onze IT-monteurs komen graag bij u langs om uw computer te repareren. Dat scheelt een hoop gedoe en risico’s met het vervoeren van uw computer. Start de pc niet meer op of lijkt de computer kapot te zijn? Plan bij ons een afspraak in de online agenda en er komt een computer monteur naar uw huis of kantoor. Bij ImakeIT is het ook mogelijk een servicecontract voor uw pc af te sluiten, zakelijk of als particulier. In dat geval zijn de reparaties inbegrepen in het servicecontract. Heeft u geen servicecontract? Dan rekenen wij €7,50 voorrijkosten en daarna €29,00 ex. btw per uur voor de reparatie.

Uw computer laten maken bij Uneed-IT

Wij zijn een team professionele IT-monteurs met veel plezier in het onderhoud- en reparatiewerk aan computers, laptops, smartphones en tablets.

  • Uw computer dezelfde dag gerepareerd!

Computer kapot? Breng hem ‘s ochtends bij ons langs en haal hem aan het einde van de dag weer op! Lukt het onze monteurs toch onverhoopt niet om het probleem binnen een dag op te lossen? Dan krijgt u een een leencomputer van ons mee, zodat u gewoon verder kunt.

  • Computer service aan huis.

Heeft u een probleem met uw pc en is het lastig om deze te vervoeren? Onze monteurs komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

  • Garantie op uw reparatie.

Na de reparatie van uw computer heeft u drie maanden garantie. Onze monteurs willen dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw pc.

  • Onze monteurs houden de AVG wet en uw privacy in acht.

Op uw laptop of computer staan vaak documenten of gegevens die u liever privé houdt. De monteurs van Uneed-IT gaan zorgvuldig om met uw data, volledig volgens de normen van de AVG.

Waar kunnen we u mee helpen?

De problemen die u met uw laptop of pc kunt hebben kunnen variëren van het slecht opstarten tot het plots krijgen van een virus. Met onze kennis en ervaring verhelpen we problemen als;

  • De computer start langzaam op,
  • Een virus op uw laptop,
  • De computer loopt vast,
  • U komt ruimte tekort op de pc.

Voor ieder probleem is een oplossing. Bij de reparatie analyseren we het probleem en bespreken we met u de oplossing. Wij kunnen voor u computer onderdelen vervangen, back ups maken, programma’s installeren en andere computerproblemen oplossen.
> Bekijk hier onze tarieven

Afspraak maken voor computer reparatie Gouda

Heeft u een IT-monteur in Gouda nodig? Dan kunt u via de online agenda van Uneed-IT eenvoudig een afspraak maken voor reparatie bij u op locatie. U kunt de afspraak rechtstreeks bij de monteur in de agenda zetten. Kies een datum en tijd en geef kort aan wat het probleem is. Als de afspraak in orde is ontvangt u een mail ter bevestiging van ons bezoek.
> Afspraak maken voor reparatie

computer-reparatie-gouda