zakelijk
ondersteuning

Referenties:

Onze zakelijke klanten zijn divers en uit verschillende branches:
Pimex, Waddinxveen
Autocrew, Waddinxveen
EHP Autoschadeplan, Waddinxveen
Mirans BHV-EHBO opleidingen, Waddinxveen
3D Management Consultancy
Sagius, Zoetermeer
De Bakkerswinkel, Zoetermeer
B.E.G Beveiliging, Reeuwijk
Brasserie de Hoge Dijk, Leusden
Mila atletiek Training, Rotterdam
Jongeneel Verpakkingen, Gouda
Schothorst Food, Gouda

Onze zakelijke ICT ondersteuning

ImakeIT houdt van menselijk contact en is doelgericht om u de zorgen uit handen te nemen. Zijn er problemen dan zijn ze voor ons. U hoeft alleen een melding te maken en wij doen de rest. Uurtje factuurtje is bij ons niet aan de orde omdat u een vaste lage prijs betaalt voor veel voorkomende werkzaamheden. Mocht zich een grote storing voordoen die langer dan 2 uur duurt, dan wordt helder uitgelegd wat de kosten zijn zodat u weet waarvoor u betaalt.
Het abonnement geeft u tevens recht op 10 % korting op de factuur zodat u het abonnement terug kunt verdienen.

ImakeIT Flex All Support is speciaal opgezet voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Kosten van dit abonnement bedragen vanaf € 24,50 ex. per maand voor een werkstation en € 149,00 per maand voor beheer van een SBS Server. U ontvangt korting op het standaard uurloon. Voor dit abonnement betaalt u € 47,50 per uur i.p.v. € 85,00 excl. BTW. Een goed netwerkbeheer zorgt voor betrouwbaarheid en lage kosten.

Wat valt er in het Flex Support:

• Storingshulp binnen 1 uur
• 1x per kwartaal controle op veiligheid, updates en status van het werkstation
• Controleren en opschonen van het werkstation
• Controle en maken van back-ups van uw data en mail
• Onbeperkt hulp op afstand om kleine problemen op te lossen
• 15 % korting op aanschaf hardware
• 25 % korting op aanschaf supplies
• Alijd vervangende apparatuur beschikbaar
• Bereikbaar op servicenummer 0630 985 409 (09 - 23 uur)

Meer weten? Neem dan CONTACT met ons op.
Direct een afspraak maken? Ga naar onze AGENDA en plan een gesprek in.

Clouddiensten van ImakeIT

Wij begeleiden u graag naar de Cloud… Wie heeft er niet van gehoord? Het moderne nieuwe werken met o.a. Office365, waarbij alle email en data in de Cloud wordt opgeslagen. ImakeIT en 1A First Alternative begeleiden en beheren zakelijke klanten in elke branche.
Voor u geeft dat meerdere voordelen; de belangrijkste zijn: Bij het opmaken van het jaarbudget weet u al wat u het komende jaar aan IT-kosten kwijt bent maandelijkse betaling, dus spreiding van kosten, geen investering meer in eigen Servers etc.
Clouddiensten van ImakeIT leveren wij altijd inclusief Back-up; nooit meer data kwijt raken omdat u een veilige kiest voor een back-up!

Wij zorgen dat u altijd verder kunt!
Team ImakeIT

De beste beveiligingstool van ImakeIT

ImakeIT heeft een beveiligingstool voor u als zakelijke klant met een persoonlijke helpdesk. Deze tool zorgt er voor dat u altijd veilig bent en dat uw identiteit op het internet gewaarborgd wordt. Deze tool heeft ook een beveiligingsscherm voor malware, ransomware en crypto virussen! apk Een beter beveiliging bestaat er niet!
!A Servers

ImakeIT en 1A uit Delft zijn samen een team die een uniek partnerschap zijn aangegaan voor een HP Microserver in het midden en klein bedrijf. Wij garanderen dat uw data veilig is en u heeft in eigen beheer: VPN, Telefonie, Data opslag of tewel "uw eigen cloud" Dat is veilig en vertrouwd!

pand

ImakeIT Repair Centre voor verkoop van alle A-merken computers, laptops, tablets en alle randapparatuur. Wij leveren binnen 1 tot 2 werkdagen vanuit onze voorraad. Wij repareren alle merken computers en laptops, tablet binnen 1 werkdag! Ook zijn we UPS en DHL accespoint voor het versturen van uw pakket.ImakeIT is partner van ICT Data Recovery, wij begeleiden en ontzorgen de klant om zijn data van een kapotte harddisk op een ander medium data drager te laten plaatsen! U ontvang na opdrachtbevestiging een duidelijke stappen plan.