John Sips, eigenaar van Allround-ITC BV en ImakeIT:
"ImakeIT is gespecialiseerd in alle voorkomende reparaties, onderhoud en de verkoop van computers, randapparatuur en software. Daarnaast bieden we zakelijke en particuliere abonnementen aan voor service & preventief onderhoud. We zijn sinds jaar en dag een begrip in de ruime regio van Waddinxveen en omstreken".

Onze sterkte punten
Reparaties worden binnen een dag afgehandeld. 's Ochtends vroeg brengen is aan het eind van de dag weer ophalen. Mocht het onverhoopt toch langer duren dan ontvangt u kosteloos een vervangende laptop of computer.

Wij zijn lid van de landelijk opererende vereniging 'ICT Profs'. Voor u is dat belangrijk omdat we binnen deze club van specialisten de innovaties op de voet volgen en kennis en knowhow met elkaar uitwisselen. Dit leidt niet zelden tot kortere reparatietijden en dus lagere kosten voor u.

ImakeIT gaat altijd vertrouwd om met uw computerapparatuur en data, uiteraard conform de nieuwe privacy-regelgeving.

We bieden diverse opslagmogelijkheden op snelle, veilige servers. Dat kan zelfs separaat als backup van uw eigen harddisk. Eigenlijk onontbeerlijk omdat goede beveiliging en preventie tegenwoordig echt belangrijk zijn.

Wij zijn doeners en houden van heldere afspraken. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn onze standaard.

Heeft u een vraag, bel gerust of kom langs op de Brugweg 1 in Waddinxveen, pal tegenover de Hefbrug. Gratis parkeren voor de deur en de lekkerste koffie!