John en Petra Sips, eigenaars van ImakeIT:
John heeft van 1983 tot 1992 bij IBM Nederland gewerkt als operator en ontwikkeling van besturingssoftware, ook wel "OS2 Warp" genoemd. In die periode heb ik alle certificaten behaald die de basis vormen van de kennis die ik nu heb.

Ook via Microsoft in Nederland en in Amerika heb ik diversen certificaten behaald omdat ik onderscheidend wilde zijn ten opzichte van mijn collega's in de branche omdat wij willen dat onze klanten met netwerkbeheer of systeembeheer zo laag mogelijke kosten hebben per jaar. Dan heeft u als ondernemer geen frustraties meer omdat wij er alles aan doen om u tevreden te houden.
John besloot de stap te maken tot ICTér voor services, onderhoud en systeembeheer aan huis of kantoor. Daardoor is ImakeIT ontstaan. "ImakeIT is gespecialiseerd in alle voorkomende reparaties, onderhoud en de verkoop van computers, randapparatuur en software aan huis of kantoor. Voor de zakelijke markt zijn we inmiddels een begrip door ons reactievermogen en onze inzet".

Ook bieden we zakelijke en particuliere abonnementen aan voor service & preventief onderhoud. We zijn sinds jaar en dag een begrip in de ruime regio van Waddinxveen en omstreken. Ons werkgebied loopt van Waddinxveen tot Zevenhuizen en Moerkapelle, Reeuwijk en Tempel maar ook in Zoetermeer, Rotterdam en Schiedam komt u ons regelmatig tegen. In Nieuw Vennep en Hoofddorp in de Haarlemmermeer heeft ImakeIT een service point.
.

Onze sterke punten
Reparaties worden binnen een dag afgehandeld. 's Ochtends vroeg brengen is aan het eind van de dag weer ophalen. Mocht het onverhoopt toch langer duren dan ontvangt u kosteloos een vervangende laptop of computer.

Wij zijn lid van de landelijk opererende vereniging 'ICT Profs'. Voor u is dat belangrijk omdat we binnen deze club van specialisten de innovaties op de voet volgen en kennis en knowhow met elkaar uitwisselen. Dit leidt niet zelden tot kortere reparatietijden en dus lagere kosten voor u.

ImakeIT gaat altijd vertrouwd om met uw computerapparatuur en data, uiteraard conform de nieuwe AVG privacy-regelgeving.

We bieden diverse opslagmogelijkheden in de cloud op snelle, veilige servers. Dat kan zelfs separaat als back-up van uw eigen harddisk. Eigenlijk onontbeerlijk omdat goede beveiliging en preventie tegenwoordig echt belangrijk zijn.

Sinds september 2019 zijn we NEST PRO Installateur. Door vakkennis en training in NEST producten, mag ImakeIT dit voor u installeren. Daar zijn we trotst op!

Wij zijn doeners en houden van heldere afspraken. Wij houden niet van bla bla of "We doen dit wel even" In "Jip en Janneke" taal laten wij zien wat we doen en wat wij voor u kunnen betekenen. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn onze standaard.

Heeft u een vraag, bel gerust of kom langs op de Brugweg 1 in Waddinxveen, pal tegenover de Hefbrug. Gratis parkeren voor de deur en de lekkerste koffie!