Particulier Computers for life

Laptop met Zorg en Services

Iedereen kent de term: All Inclusive, zeker als je met vakantie gaat. PCdo is zo'n laptop abonnement dat ALLE zorgen bij u wegneemt en altijd Services aan huis met een hoofdletter!.

pcdo

U hebt geen omkijken meer naar het onderhoud of de reparatie van uw laptop en kunt zich volledig concentreren op een prettig gebruik. Mocht er zich toch iets voordoen, dan is één telefoontje genoeg voor directe telefonische hulp, ook in het weekend! Hulp op Afstand of door bezoek aan huis van onze monteur, zónder extra kosten.

Met PCdo ontvangt u een nieuwe laptop of All in One Computer, een uitgebreide toelichting aan huis over het gebruik en wordt u volledig ontzorgd en als u Services nodig heeft!. Dus ook het overzetten van data en mail. Ook uw Wifi en printer worden voor u geïnstalleerd zonder extra kosten!
Het abonnement loopt 2 jaar waarna de laptop wordt vervangen voor een nieuwe. U hebt keuze uit de onderstaande drie modellen en betaalt EENMALIG entreegeld en maandelijks een bedrag vanaf € 22,50 inclusief BTW.

Meer weten? Neem dan CONTACT met ons op.
Direct een afspraak maken? Ga naar onze AGENDA en plan een gesprek in.
pc overzicht

Peter de Wit:
"Dat gezinsabonnement bevalt mij prima. Al m'n apparatuur in onderhoud bij één bedrijf, dus geen gezeur over wie nou waarvoor zorgt. John doet het gewoon. Ook geen facturen als ik hem nodig heb voor storingen, alles zit in het abonnement! Een vast bedrag per maand en geen IT zorgen meer in huis, dat is ook voor de kids wel heel erg prettig".

Mevr. Spinhoeven:
"Al m'n apparatuur en laptop in onderhoud bij één bedrijf, dus geen gezeur over wie nou waarvoor zorgt John. Hij is altijd bereikbaar voor vragen etc. Ook geen facturen als ik hem nodig heb voor storingen, alles zit in het abonnement! Een vast bedrag per maand en geen IT zorgen meer in huis, dat is ook voor iedereen wel heel erg prettig".
Laptop met Zorg en Services!
Keuze uit de A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I3
Intern geheugen 8 Gig
Grootte harddisk 240 gig SSD

zorglaptop
Maandprijs € 22,50
Eenmalige entree prijs € 100,00

Laptop met Zorg en Services!
Keuze uit de A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I5
Intern geheugen 8 Gig
Grootte harddisk 240 gig SSD

zorglaptop
Maandprijs € 24,50
Eenmalige entree prijs € 150,00


Laptop met Zorg en Services!
Keuze uit A-merken Asus, Lenovo, HP
Processor I7
Intern geheugen 16 Gig
Grootte harddisk 500 gig SSD

zorglaptop
Maandprijs € 32,50
Eenmalige entree prijs € 200,00