Klantreviews

Wat onze klanten zeggen over ImakeIT:

Prettig geregeld
Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen. Minpunten: Geen.
Myrthe van der L. uit Gouda

 


PC Pitbull
John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.
Henk van .D. uit Zevenhuizen.

 


Hulp op Afstand is helemaal zo gek nog niet
De Hulp op Afstand van ImakeIT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met ImakeIT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit ImakeIT abonnement.
P. van Zon uit Gouda.

 


Uitmuntende uitlevering
Wij hebben een computer systeem gekocht bij ImakeIT en een printer. Deze werd op locatie snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Na 2 weken werden we gebeld of alles naar wens was, en of we nog vragen hadden. Er werd direct een afspraak gemaakt voor services aan huis! Tot nu toe geen minpunten.
van Baren uit Waddinxveen.

Vertrouwen in ImakeIT
Ik heb vertrouwen in ImakeIT omdat ik het gevoel heb dat John altijd eerlijk is. Hij staat open voor de mensen. Ik zal meer moois kunnen schrijven maar dan word dit te groot..
Molier uit Gouda.