Klantreviews

Wat onze klanten zeggen over ImakeIT:

Een tevreden klant
Wij hebben voor het eerst contact gehad met ImakeIT in 2012, we hadden toen een laptop die niet goed werkte en die is prima gerepareerd. Bedrijf dat toen lokaal onderhoud deed aan onze server & werkstations ging failliet, vanaf dat moment is ImakeIT het onderhoud gaan doen aan onze server & werkstations. Upgrades naar nieuwe Windows versies, zorgen dat ons Microsoft NAV (Navision) programma steeds goed werkt, instellen van printers zodat de juiste papierbakken worden gekozen, steeds wist John Sips alles op te lossen. Wij van PIMEX ROESTVRIJSTAAL hebben verstand van roestvrijstaal hang- en sluitwerk zoals zware scharnieren, sluitingen en ladegeleiders; van servers & computers (die moeten gewoon werken) hebben wij geen verstand IT en John Sips weet ons elke keer weer te ontzorgen. In 2017 hadden we 2 dagen voor onze bedrijfsvakantie een virus te pakken: toen we terug kwamen van vakantie stond er een nieuwe server, waren er upgrades gedaan op alle werkstations en functioneerde het netwerk weer prima. Bij dit soort gebeurtenissen moet je het volle vertrouwen hebben in je systeembeheerder en dat vertrouwen hebben we in ImakeIT.
Paul van der Poort Algemeen Directeur PIMEX BV, Waddinxveen

 


Prettig geregeld
Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen. Minpunten: Geen.
Myrthe van der Leijden

 


PC Pitbull
John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.
Henk van Dongen

 


Hulp op Afstand is helemaal zo gek nog niet
De Hulp op Afstand van ImakeIT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met ImakeIT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit ImakeIT abonnement.
Peter van Zon

 


Uitmuntende uitlevering
Wij hebben een computer systeem gekocht bij ImakeIT en een printer. Deze werd op locatie snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Na 2 weken werden we gebeld of alles naar wens was, en of we nog vragen hadden. Er werd direct een afspraak gemaakt voor services aan huis! Tot nu toe geen minpunten.
Nicole van Baren

 


Vertrouwen in ImakeIT
Ik heb vertrouwen in ImakeIT omdat ik het gevoel heb dat John altijd eerlijk is. Hij staat open voor de mensen. Ik zal meer moois kunnen schrijven maar dan word dit te groot..
Jac Molier

 


Professionaliteit
Zeer ervaren, het probleem is haarfijn uitgelegd toonde oprecht interesse en ik kon merken dat de heer echt passie heeft voor IT.
Klaas-Jan IJsseldijk

 


Gebruik van diensten van ImakeIT
Ik maak al enige jaren gebruik van de diensten van ImakeIT.
De service is prima. Als er problemen zijn word ik zeer snel geholpen. Dit kan online, maar ook komt men bij mij thuis om de problemen snel te verhelpen.
Michael van de Schoot

 


De mensen van ImakeIT
De heren van ImakeIT zijn niet alleen zeer aardig, maar ook nog eens heel kundig en betaalbaar. Elk bedrijf in de regio Waddinxveen met behoefte aan ICT ondersteuning door een deskundig ICT bedrijf zou ImakeIT eens moeten bellen. En wellicht wel elk bedrijf in Nederland!
Jantiena van Gennip

 


Betrouwbare partner
John is voor ons een betrouwbare en snelle partner als het gaat om onze ict gerelateerde zaken. John werkt voor ons al 6 jaar geheel foutloos op een uiterst efficiënte en plezierige wijze waardoor wij een hele zorg minder hebben.
Pleun Hoebe