aanbiedingen

Aanbiedingen

Onder Aanbiedingen worden snel wisselende A-merken producten aangeboden. Dit kunnen nieuwe zijn, gebruikte of refurbished, maar altijd goed werkend en tegen scherpe prijzen. U ontvangt altijd 3 jaar garantie en services aan huis!

Van sommige producten is slechts één exemplaar beschikbaar. Wanneer u belangstelling heeft voor een bepaald product, neem dan contact met ons op. Wij hebben minimaal 25 nieuwe of gebruikte laptops op voorraad.
De consumenten prijzen zijn incl. btw. Voor de zakelijke markt is het ex btw. Alles wordt thuis bezorgd en stekker klaar opgeleverd!

Heeft u een keuze gemaakt uit de aanbiedingen dan kunt u een mail sturen voor levering naar: admin@ikmaakhetwel.nl dan ontvangt u een orderbevestiging met een leveringsdatum aan huis.

Voor reservering kunt u het servicenummer bellen: 0630985409, dan wordt de laptop thuis stekker klaar opgeleverd.

Bel 0182 820 218 of
Whatsapp via 0642 624 620
Mail info@ikmaakhetwel.nl

Team ImakeIT


Wilt u kennis maken met ons bedrijf omdat u niet weet wat ImakeIT doet of wat ImakeIT en Vobis voor staan?

apk Maak dan gebruikt van ons kennismaking aanbod:
Computer- of Laptop APK voor € 19,95 eenmalig voor u als aankomende klant.

Waarom kan dit nu wel vraag u zich af?: ImakeIT en Vobis hebben een APK Tool ontwikkeld zodat wij binnen enkele minuten kunnen zien wat er opgeschoond moet worden aan vervuiling en welke update er fout zijn gegaan!

Ook de status van uw computer en laptop wordt uitgelezen en met u doorgenomen! Kijk dat is nou de services en aandacht van ImakeIT sinds 1992. Deze kennismaking is tot 30 juli geldig!

Team ImakeIT